Puurzweden.nl / Startpagina / Vakantie in Zweden / Eigentijdse en klassieke Zweedse damesmode

Eigentijdse en klassieke Zweedse damesmode

Zweden is erg vooruitstrevend op veel gebieden. Zo ook in de ontwikkeling en ontwerpen van damesmode. Vanwege het veelzijdige klimaat is er een groot assortiment nodig voor de verschillende weersomstandigheden. De Zweedse damesmode kenmerkt zich door tijdloze modellen.

Gelukkig is het niet noodzakelijk om naar Zweden af te reizen om een mooie creatie van Zweedse afkomst aan te schaffen. Via de in 2015 in Zweden opgerichte online shop NA-KD kun je kleding van over de hele wereld aanschaffen. Deze webshop richt zich hoofdzakelijk op vrouwen die er, tegen een betaalbare prijs, elegant uit willen zien. Tevens is er een categorie met tweedehands kleding die er onberispelijk uitziet. Ook vrouwen die hun kleding te koop willen aanbieden kunnen gebruik maken van deze website. Op deze manier komt de hele wereld samen via mode en biedt de website de perfecte online shopervaring. Het is niet vreemd dat dit concept in het vooruitstrevende Zweden tot leven is gekomen. Er is online een ruime keuze uit stijlvolle, broeken, bovenkleding, lingerie, schoenen, rokken en jurken, en tevens zijn er diverse modieuze accessoires te koop.

Zweedse ontwerpers zijn niet alleen koploper in ontwerpen van de modellen van kleding, maar ook in het gebruik van duurzame materialen waarvan de kleding wordt gemaakt. De bekende kledingmerken van Zweden kiezen voor kwaliteit en een goede pasvorm. Enkele bekende Zweedse merken zijn; Weekday, Acne Studios, Filippa K, Vagabond, Tiger of Sweden, Whyred, HOPE Sthlm.

Dit is slechts het topje van de ijsberg van kwalitatieve Zweedse modemerken. Allemaal hebben ze een geheel eigen stijl. De overeenkomst met deze merken uit Zweden is dat het gaat om producten met klasse en elegantie. Dit wordt juist benadrukt door de eenvoud in de ontwerpen in combinatie met de kwaliteit van het materiaal.

Wanneer je naar Zweden op vakantie gaat is het daarom ook echt een genot om in de grotere steden te gaan winkelen voor kleding. De winkels zijn, evenals de kleding die er wordt verkocht, stijlvol en met veel aandacht voor de klant ingericht. Zowel voor zomer- als voor winterkleding kun je uit een ruim aanbod kiezen. De Zweedse ontwerpers zijn een ster in het ontwerpen van warme kleding die net zo smaakvol en sexy is als de vele zomerse dameskleding. Als je voorafgaande aan je vakantie de stijlvolle vakantiekleding online aanschaft, ben je ervan verzekerd dat je helemaal past in de sierlijke uitstraling van Zweden.

hikaru