Menu

Flexibel en snel naar Zweden met Scandlines

Reis gemakkelijk naar Zweden met Scandlines. Kies een van de vele vertrekpunten van Scandlines en bereik op een flexibele manier via Duitsland of Denemarken je vakantiebestemming in Zweden. De ferry overtochten van Scandlines zijn niet alleen eenvoudig en snel, maar voegen een heerlijke belevenis toe aan de heen- en terugreis: de frisse zeebries, veel comfort aan boord en een heerlijke onderbreking van de autorit.

Reizen met Scandlines betekent flexibiliteit. De ferrymaatschappij heeft niet alleen veel vertrekpunten om Zweden te bereiken, maar vaart ook zeer regelmatig. Combineer je Scandlines ticket nu ook direct met een ticket voor de Öresundbrug tussen Denemarken en Zweden, gemakkelijker en snel naar Zweden is hiermee gegarandeerd.

Naar West-Zweden
Zweden ticket: combinatie overtochten Puttgarden – Rødby en Helsingør-Helsingborg
Vanaf €80, - voor een auto inclusief max. 9 personen in het laagseizoen.

Met dit Zweden ticket combineert Scandlines de flexibele routes via Denemarken met de twee overtochten: Puttgarden-Rødby en Helsingør-Helsingborg De veerdienst Puttgarden-Rødby vertrekt elk half uur en heeft een vaartijd van slechts 45 minuten. De Helsingør-Helsingborg overtocht brengt je in slechts 20 minuten naar de overkant.

Reserveer je combi ferryticket hier!

Naar Zuid-Zweden
Öresund-ticket: combinatie overtocht Puttgarden-Rødby en Öresundbrug
Vanaf €78, - voor een auto inclusief max. 9 personen in het laagseizoen.

Het "Öresund-ticket" is de slimme combinatie met de ferry overtocht Puttgarden-Rødby en de Öresund Bridge in één ticket. Om de voordelen van een flexibel en comfortabel Oostzee overtocht te combineren op één van de Denemarken-ferry Scandlines met directe toegang tot het zuiden van Zweden over de Öresund-brug. De voucher voor de brug is opgenomen in het ferry ticket. Het bijzondere voordeel is dat je geen contant of creditcard nodig hebt voor de brugpassage.

Reserveer je Öresund-ticket hier!

Scandlines biedt nog meer vertrekpunten vanuit Duitsland en Denemarken. Bekijk de andere mogelijkheden en zoek je reismogelijkheden uit. Reserveer makkelijk online via: www.scandlines.nl