Menu

Buro Scanbrit: Rondreis Sofia/Stedentrip Malmö

Reisspecialist Buro Scanbrit biedt twee geweldige bestemmingen in Skåne. Een stedentrip naar Malmö en de afwisselende rondreis 'Sofia' waar je naast Skåne ook de provincies Bleking en Småland aandoet.

Rondreis Sofia
Op deze prachtige en afwisselende reis leer je de mooiste steden en landschappen van Zuid-Zweden kennen. In Malmö vind je kunst en design, maar ook antiek, stadsparken en leuke restaurantjes. De rondreis voert door de mooie provincies Skåne, Blekinge en Småland waarbij je de marinestad Karlskrona bezoekt, waarvan de haven op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.Je ontdekt de schitterende Zweedse scherenkust met duizenden kleine eilandjes en het grote Vätternmeer waarlangs historische stadjes en kastelen liggen. Je verblijft tijdens deze rondreis in 3* en 4* First Hotels.
Boek hier

Stedentrip Malmö

De Öresundbrug is de verbindende schakel tussen Denemarken en Zweden waardoor Malmö de derde stad van het land is geworden. Het is slechts 20 minuten met een directe trein van luchthaven Kopenhagen naar het centrum van Malmö. Deze internationale, bruisende stad biedt naast historie en cultuur ook prachtige winkels en galeries. Deze vind je in de vakwerkhuisjes van Lilla Torg, waar ook de terrasjes en restaurants zijn. In de moderne stadswijk Västra Hamnen is jong en hip Malmö te vinden, flanerend op de Ribersborgpier. Verblijf in een comfortabel stadshotel tegenover het centraal station.
Boek hier


© Miriam Preis/imagebank.sweden.se